Направете това за децата си – те го заслужават!

Направете това за децата си – те го заслужават!

Футбол в Пирин планина | Lucky Kids

Рефлекс за бърза адаптация в нови условия и ситуации; умения за работа в екип; нови запознанства с деца от България и чужбина /напълно реални, не онлайн/. Това ще са част от съществените ползи за децата ви, ако ги запишете на международния лагер LuckyKids в Банско. Макар и важни обаче, те все пак са съпътстващи – основното е, че децата ви ще приложат и „проверят“ английския си език в реална англоезична среда и ще подобрят всички форми на владеенето му: речников запас, правилно изразяване, разбиране, четене, писане.

maxresdefault

LuckyKids е международен лагер с обучение на английски за деца от 5 до 14 години. За записването им е необходимо да владеят езика от начално до средно ниво. Съобразно това те се разделят на групи от 10 деца, като за някои дейности групите са и от по-малко участници. За всяко занимание пряко отговарят по един преподавател и един аниматор, което гарантира индивидуалния подход към всяко дете.

Всъщност LuckyKids в Банско е лагер на английски – каквото и да се върши там, комуникацията е на английски език – между самите деца от страната и чужбина в битовото и социално всекидневие, между децата и преподавателите, между децата и аниматорите, които водят заниманията след обед и вечер. Екипът на този лагер в Банско е специално подбран – висококвалифициран и с дългогодишен стаж в работата с деца.

image-1

Преподавателите са с роден език английски – те идват от англоговорящи страни. При това имат богат опит с педагогическите методики в страни не само в Европа /Великобритания, Ирландия/, но и в САЩ, Обединените арабски емирства, Русия. Този преподавателски екип е подбрал учебния материал и съставил цялостната програма на лагера.

Аниматорите са българи, които отлично владеят английския език и също са с многогодишен опит в работата с деца. На практика този езиков лагер е създаден и работи по водещите световни практики. И то не само в обучението, а и като цялостна организация на лагера – удобства за децата и безопасност.

LuckyKids е базиран в Апартхотел „Лъки Банско“, специално съобразен, че ще присъстват деца. В него например няма чупливи стъкла и остри ръбове, подовете са застлани с мокет, по международните стандарти се поддържа пожарната и аварийна безопасност. Децата в нито един момент не остават сами – те са настанени на отделен етаж, а с тях са и аниматорите, което гарантира сигурността.

При различните дейности също има сигурен контрол от обучени възрастни. В часовете по плуване в закрития басейн на хотела например, с децата има спасител, преподавател и аниматор. LuckyKids е с квалифицирано медицинско лице, оборудвано с всичко необходимо по международните изисквания за детски лагер, което придружава децата в дейностите извън хотела. Тези дейности се провеждат от професионални инструктори  и при всички мерки за безопасност.

През зимата заниманията извън хотела са часове по ски на пистите в Банско, през лятото има конна езда, излети, преходи, планинско колоездене, пейнтбол, стрелба с лък и много други. В самия хотел има часове по рисуване, театрални ателиета, дискотеки, лов на съкровища, филмови вечери, галавечери…

Забавленията са много и разнообразни, защото стратегията на екипа е децата да учат, докато се забавляват – така по-лесно се усвоява и наученото е по-трайно. Самите методи на преподаване имат игрови момент – темите не се поднасят за някакво учене наизуст, а за тях се използват провокативни казуси, изпълняват се задачи по различни проекти, децата правят презентации и т.н. По този начин те с желание и творчески, като отбори в игра, се включват в учебния процес, направлявани от преподавателите. И понеже всичко в LuckyKids е професионално обмислено и изпълнено, са включени и допълнителни стимули за децата – най-активните през деня получават грамоти, а в края на смяната измежду тях се излъчват тези с най-много заслуги.

Накратко – ако изберете LuckyKids за децата си, вие ще им осигурите чуждоезиково обучение като зад граница. Направете го – те го заслужават!