Вижте с какъв хубав подарък да изненадате децата си!

Вижте с какъв хубав подарък да изненадате децата си!

Щастливи усмивки в Рилски манастир | Lucky Kids

щастливи хлапета в лагера Lucky Kids | Lucky Kids

Знаете ли с какъв хубав и полезен подарък може да изненадате децата си?Качествено подобряване на английския в англоезична среда; вълнуваща ваканция с много приключения и нови приятелства у нас и в чужбина; сигурност, безопасност по всички международни изисквания. Това ще получат децата ви в международния детски лагер LuckyKids.

Този лагер в Банско е с обучение на английски за деца от 5 до 14 години, за записване е необходимо владеене на езика от начално до средно ниво. И като казваме качествено подобряване, имаме пред вид и разговорната, и писмената форма. Независимо дали ще изберете 7-дневния курс, или двуседмичния: тук ще се постигне обогатяване на речника, по-добро и лесно разбиране, четене, писане, владеене на граматиката. Разбира се, по-дълготрайното обучение е с по-голям ефект. LuckyKids е създаден и работи съобразно водещите педагогически практики в света. Това е лагер на английски. Децата усвояват и упражняват езика постоянно: там комуникацията при всички дейности: от сутринта, през обучението в езиковата школа и заниманията след това, до лягането вечер, са само на английски език. Този език е роден за преподавателите в  LuckyKids.

Те са от англоговорящи страни, там са получили образованието си /има и от Кеймбридж/, там са трупали педагогически опит в преподаването на английски. Впрочем някои от тях са преподавали в различни държави по свята -за 27-години стаж Джон Джеймисън е преподавалв Обединеното кралство, Русия, Обединените арабски емирства. В екипа е и Нийл Уотърс, който е координатор на Английския департамент.

учебен час в лагер Lucky Kids | Lucky Kids

Има и преподаватели с опит от САЩ, Ирландия и др. Този силен екип е съставил учебния материал и цялостната програма на езиков лагер LuckyKids по съвременните педагогически методики. Учебният процес е занимателен за децата и ги прави активни участници, поставя ги в ситуацията на отбор, като всеки допринася за изпълнението на поставените задачи и проекти. Учителят поставя адаптирани казуси, които децата разрешават, учейки се сами да откриват познанието, а преподавателят ги насочва в търсенията. Така занимателно, усвояването на езика става по-бързо, по-лесно и трайно. При обучението се ползват литературни текстове на класически автори от различни жанрове, предмети, които се изучават в училище, навлиза се и в социалните науки с практическа насоченост към всекидневната употреба на езика.Тук е особено полезно, че децата от различни държави общуват помежду си на английски при всекидневните житейски обстоятелства. Аниматорите, които водят заниманията с децата след обед и вечер, са българи, които професионално владеят английския език. Така и развлеченията минават с общуване на английски, като наученото в езиковото училище до обяд, незабавно се прилага на практика в забавленията и игрите. А те са много и са разнообразни, и правят ваканцията на децата ви незабравима, с много емоции. През лятото има много приключения в планината -пейнтбол, стрелба с лък, конна езда, колоездене, разходки, екскурзии. През зимата те са заменени с уроци по ски на чудесните писти в Банско. В самия лагер също има многобройни забавления – плуване, рисуване, театрални етюди, филмови вечери, дискотеки и т.н. Разбира се, всички дейности се провеждат при стриктни мерки за безопасност, децата във всеки един момент са с по няколко обучени възрастни. На басейна например са със спасител, преподавател и аниматор. В планината са с професионални водачи и инструктори, с тях винаги има и квалифицирано, и добре оборудвано медицинско лице. В самия лагер също са взети всички предохранителни мерки. LuckyKids е базиран в луксозния хотел Лъки Банско. Там комфортните условия и безопасността са по международните стандарти, като за всеки детайл е помислено като за най-важен. В Лъки Банско например няма остри ръбове, стъклата са нечупливи, подовете са застлани с мокети. Пожарната и аварийна безопасност са гарантирани. Децата са настанени заедно аниматорите на отделен етаж, така че сигурността чрез контрол от възрастните е осигурена денонощно.

Накратко – LuckyKids в Банско: чудесен подарък за децата ви и… за самите вас!