Разберете как децата Ви ще подобрят английския си, докато са във ваканция

Последна групова снимка от лагер | Lucky Kids
2017-02-18

Знаете ли с какво ще е полезен за децата Ви международният езиков лагер LuckyKids в Банско? С всичко!  И децата ще останат доволни, и вие. Те – най-вече заради незабравимата ваканция, изпълнена с много радостни емоции и нови интересни запознанства. Вие – защото по време на смяната в този лагер в Банско децата Ви видимо и бързо ще са напреднали във владеенето на английски език.

класна стая

LuckyKids е езиков лагер по английски – там при всички дейности е използва английският език. До обяд са занятията в езиковата школа. След обяд и вечер наученото се прилага в живата практика при общуването между децата от България и чужбина в подбраните различни занимания, водени от аниматори.  Така, бидейки постоянно в англоезична среда, децата  активират целия си речников запас и го обогатяват, усвояват езика по-лесно и бързо в различните сфери, включително и на всекидневно, битово ниво.

Цялостната програма на лагера – подбраният учебен материал, начините на преподаване, съчетаването с подходящи развлечения – е съставена специално за LuckyKids  и е по водещите световни практики за езикови лагери.

Това, разбира се, включва изискванията за сигурност и безопасност за децата

Лагерът е базиран в луксозния хотел „Лъки Банско“, който е с международно признание и спазва всички условия за провеждането на детски ваканции:  от нормативите за пожарна и аварийна безопасност, до това, че там например  няма остри ръбове и чупливи стъкла, а подовете са с мокет.

Разберете как децата Ви ще подобрят английския си, докато са във ваканция

LuckyKids е за обучение на английски за деца от 5 до 14 години, като според нивото на владеене – от начално до напреднали, са разделени по групи. Тези групи са по 10 деца, за които персонално отговарят по един преподавател и един аниматор. Това гарантира индивидуалния подход към всяко дете.

Екипът от преподаватели в LuckyKids е много силен и сплотен

Те всички са от англоговорящи страни, тоест – английският език им е роден. При това имат богат опит в преподаването на английски на деца в различни държави и дори континенти – Англия, Ирландия, САЩ. Сред тях има и преподавател, работил също и в Обединените арабски емирства, и в Русия. В екипа е и координатор на английски департамент. Този обобщен международен опит с различни образователни системи и методики е позволил на екипа да създаде цялостната програма. Тя е съобразена с факта, че човек научава с желание и повече, ако му е интересно.

Затова „отборите“ работят по изпълнението на задачи от групови проекти по интересни теми, правят презентации, дискутират казуси, насочвани от опитните преподаватели. Това ентусиазира децата, те се включват творчески и активно в учебния процес, усвояват материала лесно и трайно. И освен че получават знания по езика, и различни житейски и научни теми, те се учат да работят в екип, и бързо да се ориентират в нова среда.

След занятията в езиковото училище, следват заниманията и развлеченията след обяд и вечер, в които отново се използва английският език. Тук водещи са аниматорите, които са българи с отлично владеене на английски и с дългогодишен опит в работата с деца. Забавленията в този лагер в Банско наистина са многобройни и разнообразни. Вечер има лов на съкровища, неоново парти, бой с възглавници, Вечер на националностите, бинго вечер, вечер на „Истината или предизвикателството“, Гала вечер и т.н.

Сред развлеченията в планината са конната езда, пикници, преходи, екскурзии, планинско колоездене, пейнтбол. Както споменахме, безопасността е осигурена по водещите световни практики.

При 40-минутната разходка с коне например, се редуват групи от 6 до 8 деца, с 4-6 инструктора; има каски, прави се стриктна проверка на оборудването. В часовете на закрития басейн пък има професионален спасител, там са и учител, и аниматор.

На практика децата в LuckyKids никога не остават сами. В хотела те ще бъдат под постоятен преподавателски контрол като на всеки етаж е хотела, ще има настанени аниматор и преподавател, с което ще се гарантира тяхната сигурност и през нощта. Накратко – сигурност, забавления, подобрен английски и всички доволни: и децата, и вие. Просто вижте коя смяна на LuckyKids да изберете.

 

https://www.youtube.com/watch?v=_CCsklzNjs0