За нас

Детски летен езиков лагер ЛъкиКидс може да бъде посещаван от всички деца на възраст между 5 и 14,99 години, независимо от нивото на владеене на езика. Всички дейности в програмата са безопасни и съобразени с възрастта на децата.

Деца от 5 до 6,99 г. се приемат в лагера само с придружител, за да бъде адаптацията им по-лесна.

Режимът на децата е комбиниран със здравословно и балансирано хранене.

Програмата на лагера е разработена специално от екип от преподаватели на принципа на проектното обучение. Децата разработват проекти по зададени теми за конкретния период.

za nas kids group
lucky basnko
Lucky Kids group in forestОбучението чрез проекти е съвременен иновативен подход, който е имплементиран в образователните програми на всички международни училища в последните 10 години.

Освен познанията по език, чрез проектните обучения се трупат знания и в много други области от социалния и природния свят. Интерактивното обучение също е заложено в програмата на езиковия лагер. Всички групи, освен начинаещата, работят на компютри и ползват интерактивна дъска.

Децата от начинаеща група работят по различни методики, спрямо динамиката в самата група. Основното за тях е да могат да боравят с езика така, че той да им е от полза за живота в лагера.

Методите, които лагерът ползва, са разнообразни и зависят от динамиката на групата в текущия детски летен лагер. Най-често използваните методики: Play and Talk with Echo, Jolly Phonics. При всички групи се набляга на аудио – визуалните възприятия на децата, които са част от много съвременни методики за изучаване на езици и за преподаване в начален етап на образованието като Сугестопедия, Слънчева педагогика, Монтесори и др.

Всички деца изучават добродетелите и биват поощрявани да ги следват в ежедневието си.

Важно изискване към всеки преподавател в езиковия лагер е да направи образователните блокове забавни, интересни и да успее да провокира децата сами да търсят нови знания не само по английски език. Стилово работата на всеки учител е уникална сама по себе, но следва и съща линия, зададена от координатора на образователната програма.

Всяко дете получава рапорт в края на периода, който съдържа информация от преподавателя и цели да помогне на детето за по-нататъшното му обучение по английски език.

Животът за 7 или 14 дни в англоезична среда гарантирано дава резултат и солидна база при заучаването на нов език.

Къде се организира лагерът

Lucky BanckoЛетният езиков лагер се организира в 5-звездния апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс *****, в който децата се чувстват като у дома си. Настаняването е по 3 деца в Студия лукс или по 4 деца в големи апартаменти с две свързани стаи, в които децата се разпределят 2 по 2. Към всяка стая има собствена баня и санитарен възел, които се почистват и дезинфекцират ежедневно. От стаите са премахнати всички остри и режещи предмети, с които децата биха могли да се наранят.

Храненето е 5-кратно и е организирано в ресторант Ле Бистро. Менюто е специално изготвено и съобразено с всички изисквания за здравословно детско хранене, без вредни храни. На децата се осигурява канген вода по време на престоя им в хотела, а при походите в планината им се дава бутилирана, слабо минерализирана вода.

Ползването на СПА центъра на хотела доставя истинско удоволствие на малките палавници. Био басейните, с които хотелът заслужено се гордее, са единствените в Банско, в които пречистването на водата е без хлор. Плуването в тях е под надзора на лицензирани спасители. Приключенските душове и солната стая допринасят за доброто настроение и повишават резистентността на децата към заболявания.

Транспортът, който ползват децата за екскурзии и активности извън хотела, е лицензиран и надежден.
С децата непрекъснато се движи медицинско лице, което да даде първа помощ при необходимост.

Финансови условия

Lucky Bansko Pool
Цените включват трансферите от София до Банско и обратно, настаняването, изхранването на децата, обучението, помощните материали, анимацията, активностите, застраховките. Няма нищо допълнително, за което родителите трябва да доплащат.

Цените са повече от 3 пъти по-ниски от цените на подобни лагери в Англия и над 2 пъти по-ниски от тези в Малта, при много по-малко активности, включени в пакета.

Можете да откриете и много по-евтини лагери в България, но те не могат да гарантират качеството и ефективността на летен езиков лагер ЛъкиКидс. Не случайно лагерът се радва на огромна популярност и над 35% от децата идват по препоръка на приятелчета или родители, чийто деца вече са били в хотела. Не са малко случаите, в които децата се записват по 2 пъти в рамките на 1 сезон//2,5 месеца/, а част от децата са с престой от 3 седмици.

 

ЛЕТЕН ЛАГЕР
От 20-ти Юни до 5-ти Септември
Всекидневни активности в планината
Преподаватели с роден английски език
4 часа дневно интерактивно обучение по английски език

Запитване за резервация

 

колички в Bebsоколички в Bebsо