Международен детски езиков лагер LuckyKids е създаден през 2012 година като една от ексклузивните програми, предлагани от апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс*****.

LuckyKids дава възможност на деца от 5 до 14 години да изживеят незабравима ваканция в англоезична среда, без да напускат пределите на страната.

lucky bansko
about Luckykids

Програмата

lucky bansko

Програмата на лагера е разработена в съответствие с най-добрите световни практики в организацията и провеждането на езикови лагери.

Използваме интерактивно и проектно обучение, съчетаваме физическа активност с иновативни педагогически подходи, за да предложим перфектния баланс между образование и приключение.

В детски езиков лагер LuckyKids обучението и играта вървят ръка за ръка, а познанията се придобиват чрез преживяване и уникален личен опит.

Екипът

Екипът ни обединява висококвалифицирани преподаватели, произхождащи от англоезични държави, аниматори и мениджъри.

Всички ние сме мотивирани да предложим на лагерниците благоприятна среда за учене, съжителство и забавление изцяло на английски език, а на техните родители – спокойствието, че децата им са в сигурни ръце.

Ценности, мисия и цел

about Luckykids

Нашите ценности са благополучието и разгръщането на потенциала на всяко дете, възпитаването в добродетели като толерантност и съпричастност, активният и природосъобразен начин на живот.

Нашата мисия е да предложим конкурентна алтернатива на най-престижните езикови лагери в чужбина чрез съчетание от интензивно обучение по английски език, петзвездно настаняване и обслужване и уникално преживяване сред природата.

Нашата цел е чрез прилагане на разнообразни образователни и възпитателни подходи да създадем среда, в която децата общуват свободно на английски език и чрез игра и забавление научават повече за себе си, природата и света.

ЛЕТЕН ЛАГЕР 2024 0т 16-ти Юни до 7-ми Септември
Всекидневни активности в планината Преподаватели с роден английски език 4 часа дневно интерактивно обучение по английски език