За нас

За нас

Подробна информация за нас | Lucky Kids

Международен детски лагер ЛъкиКидс може да бъде посещаван от всички деца на възраст между 5 и 14,99 години независимо от нивото, на което владеят езика. Всички дейности по програмата са безопасни и съобразени с възрастта на участниците.

Деца от 5 до 7,99 г. се приемат в лагера само с придружител, за да бъде адаптацията им по-лесна.

Дневният режим е комбиниран със здравословно и балансирано хранене.

Програмата на лагера е специално разработена от преподавателски екип на принципа на проектното обучение – децата разработват проекти по зададени за конкретния период теми.

Обучението чрез проекти е съвременен иновативен подход, който се прилага успешно в образователните програми на всички езикови училища през последните 10 години.

Освен обучението по чужд език чрез проектните обучения се натрупват знания и в много други области от социалния и природния свят.

Интерактивното обучение също е заложено в програмата на лагера.

Всички групи, с изключение на начинаещата, работят на компютри и ползват интерактивна дъска.

Децата от начинаещата група работят по различни методики в зависимост от темпа на усвояване на новите знания и общия напредък. Основното за тях е да се научат да боравят с езика така, че той да им бъде от полза за живота в лагера.

Методиките, които преподавателите прилагат, са разнообразни и зависят от динамиката на групата в текущата лагерна смяна. Най-често използвани са Play and Talk with Echo и Jolly Phonics.

При всички групи се набляга на аудио-визуалните възприятия на децата, които са съществена част от много съвременни методики на чуждоезиковото обучение, както и на преподаването в началния образователен етап, като сугестопедия, Слънчева педагогика, Монтесори и др.

По време на лагера всички деца се запознават с основните добродетели и биват поощрявани да ги следват в ежедневието си.

Важно изискване към всеки преподавател в ЛъкиКидс е да направи образователните блокове забавни и интересни и да успее да провокира децата сами да търсят нови знания не само по английски език. Стилово работата на отделните преподаватели е уникална сама по себе, като същевременно следва и линията, зададена от координатора на образователната програма.

В края на периода всяко дете получава от своя преподавател рапорт с информация за придобитите нови знания и умения, чиято цел е да представи в систематизиран вид постигнатите резултати и да послужи за по-нататъшното му обучение по английски език.

Животът за 7 или 14 дни в англоезична среда гарантирано дава резултати и солидна база за изучаването на новия език.

Къде се организира лагерът

Лагерът се провежда в 5-звездния апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс, който осигурява на децата всички условия да се чувстват като у дома си.

Настаняването е в студио Лукс (за 3 деца) или в голям апартамент с две свързани стаи (за 4 деца, разделени по двойки). Всяка стая разполага със собствена баня и санитарен възел, които се почистват и дезинфекцират ежедневно.

От помещенията са премахнати всички остри и режещи предмети, с които децата биха могли да се наранят.

Храненето е 5-кратно и е организирано в ресторант Ле Бистро. Менюто е специално изготвено и съобразено с всички изисквания за здравословно детско хранене. По време на престоя си в хотела децата получават вода Канген, а за походите в планината – бутилирана слабоминерализирана вода.

Ползването на СПА центъра на хотела доставя истинско удоволствие на малките палавници. Био басейните, с които хотелът заслужено се гордее, са единствените в Банско, в които пречистването на водата е без хлор. Плуването в тях е под надзора на лицензирани спасители. Приключенските душове и солната стая допринасят за доброто настроение и повишават устойчивостта на децата към заболявания.

Транспортът, който децата ползват за екскурзии и активности извън хотела, е лицензиран и надежден.
Осигурено е медицинско лице, което придружава участниците в лагера навсякъде и е на разположение по всяко време, за да окаже първа помощ или да помогне в случай на здравословно неразположение.

Цени за лагера

Цените за участие в лагера са публикувани на сайта на хотела и включват абсолютно всичко: трансферите от София до Банско и обратно, настаняването, изхранването, обучението, помощните материали, анимацията, всички активности и застраховки. Няма нищо допълнително, за което родителите да се налага да доплащат.

Нашите цени са значително по-ниски спрямо подобни лагери в Англия (повече от 3 пъти) или Малта (повече от 2 пъти), които предвиждат и много по-малко активности, включени в пакета.

Можете да откриете много по-евтини предложения в България, но те не могат да гарантират качеството и ефективността на ЛъкиКидс.

Неслучайно лагерът се радва на огромна популярност – над 35 % от децата се записват по препоръка на свои приятелчета или на родители, чиито деца вече са били в хотела. Не са рядкост и случаите, в които наши възпитаници се записват за 2 лагерни смени в рамките на един сезон или удължават престоя си до 3 седмици.

 

Снимка на деца от летния лагер | LuckyKids Снимка на участници в летния лагер | LuckyKids

Направи запитване