Ефективно: Обучение по английски в англоезична среда в България

Интерактивно обучение по английски в Lucky Kids
2017-03-22

Ако децата ви учат английски, ще е много полезно за тях да им осигурите и обучение в англоезична среда. Което изобщо не значи да се изнасяте в чужбина. Просто ги запишете през ваканцията в международния детски езиков лагер ЛъкиКидс в Банско. Това е лагер с обучение по английски за деца от 5 до 14 години. Смените са по 7 и 14 дни, като има възможност и за три седмици.

Езиков лагер – ЛъкиКидс

Там деца от страната и чужбина общуват през целия ден на английски език – във всички дейности, включително при игрите и заниманията извън обучението в езиковата школа, от сутринта до вечерта. Така в англоговоряща среда езикът се учи по естествен път, по-лесно, по-бързо и ефективно. При това ЛъкиКидс е по всички международни изисквания и стандарти за езикови лагери, като използва водещите световни практики за обучение и забавление на децата. Спазени са и всички изисквания за сигурност и безопасност.

Тук се съчетават два важни неща. Децата изкарват интересна, забавна, изпълнена с приключения и радостни емоции ваканция, и едновременно с това чувствително подобряват английския си език.

Учебният материал и цялостната програма са съставени от преподавателския екип, който е с богат международен опит.  Освен че са от англоговорящи страни – английският език им е роден, преподавателите са работили в образователните системи на различни държави – САЩ, Англия, Ирландия. Някои от тях са преподавали английски език и в Обединените арабски емирства, и в Русия.

Обучение по английски в англоезична среда в България

Техният обобщен опит позволява ЛъкиКидс да е аналог на водещите езикови лагери в чужбина. Самото пряко обучение е интензивно, провежда се сутринта и е 4 часа по 40 минути. То обаче в никакъв случай не е наизустяване на готово поднесено знание. За обучението се използват интерактивни методи, които правят децата активни участници в учебния процес.

Адаптирано за възрастта, се дискутира житейски казуси, изпълняват се задачи по проекти, правят се презентации. Така децата се увличат, интересно им е, включват се творчески, като активират знанията и заложбите си, усвояват знанията много по-трайно, в сравнение с наизустяването.

Защо ЛъкиКидс?

Наученото веднага се прилага на практика в следобедните занимания и игри, които също са специално подбрани. Освен че са съобразени с основната цел – обучението на деца по английски език, те разкриват пред участниците и знания за планината и природата.

Заниманията след обед и вечер се водят от аниматори българи с отличен английски, които също имат дългогодишен опит в работата с децата. Развлеченията в този езиков лагер в Банско са многобройни – и в планината, и в Апартхотел Лъки Банско & Спа, където е базиран лагерът и където децата са сред лукс, удобства, комфорт.

Някои от забавленията най-вероятно са непознати за повечето деца и ще им бъдат безкрайно интересни – конна езда, пейнтбол, планинско колоездене, часовете по готварство, йога и т.н. Разбира се, при всички занимания в планината децата са с професионални инструктори, спазват се всички мерки за безопасност, има и добре оборудвано медицинско лице.

Всъщност децата никога на са сами. Например в часовете по плуване на басейна на хотела, с тях има професионален спасител, преподавател и аниматор. Накратко – незабравима ваканция и подобряване на английския – нали това ви е целта?