LuckyKids – забавление и обучение в англоезична среда в България

Интерактивно обучение по английски в Lucky Kids
2022-06-22

Ако децата ви учат английски, за тях би било много полезно да им осигурите възможност да практикуват езика в англоезична среда.

За целта не е необходимо да излизате зад граница – просто ги запишете в международния детски езиков лагер LuckyKids в Банско през ваканцията.

Това е лагер с обучение по английски език за деца от 5 до 14 години.

Смените са с продължителност 7 или 14 дни, като има възможност за удължаване на престоя.

Изучаването на чужд език никога не е било толкова приятно и забавно!

Ефективно: Обучение по английски в англоезична среда в България

LuckyKids – езиков лагер по световни стандарти

Животът в англоезична среда доказано е най-ефективния и бърз начин за усвояване на езика.

В LuckyKids децата общуват през цялото време на английски език – не само по време на прякото интензивно обучение (4 учебни часа сутрин), но и при всички останали дейности, включително докато играят, спортуват и се забавляват.

Обучението е базирано на най-високите международни стандарти и водещите световни практики за езикови лагери при спазване на всички изисквания за безопасност и сигурност на децата.

Основни принципи, заложени в програмата на LuckyKids

Ето чрез какви принципи LuckyKids успява да се конкурира успешно с водещите езикови лагери в чужбина:

  • Преподаватели с роден английски език – 100% от учителите са носители на езика и имат опит в преподаването му в различни образователни системи. Те са работили в САЩ, Англия, Ирландия, Обединените арабски емирства, Русия и др.
  • Интерактивни методи на обучение, чрез които децата стават активни участници в учебния процес.
  • Обучение чрез забавление – комбинация от интензивно пряко обучение и практикуване на наученото чрез специално подбрани игри и забавления.
  • Възпитаване в морални ценности и обогатяване на житейския опит на децата с помощта на разнообразни активности, пряк досег с природата, разговори и дискусии на различни теми, работа по проекти и др.

Всичко това се случва на фона на чист въздух, красива природа и разнообразие от физически активности, които са не просто образователни, но ангажиращи, занимателни и здравословни.

Ефективно: Обучение по английски в англоезична среда в България