Какво да изберете за свободното време през лятото на Вашето дете?

Детски лагер през лятото
2023-01-04

Преди лятната ваканция всеки родител се пита как да разнообрази почивката на своето дете. Съвременнните малчугани прекарват дълго време пред мониторите и лятото е сезонът, когато е удачно те да се заредят сред природата. Бягството от рутината на забързаното ежедневие между училище, извънучилищните занимания и вкъщи, сивата градска среда е не по-малко необходимо на малките палавници.

Почивка на морето или в планина?

По възможност най-добре за всяко дете е да съчетае от предимствата на зареждащата ваканция до морския бряг и пълната с свеж въздух планина. Отличният вариант за доброто здраве на Вашето момче или момиче е да имат пълноценен отдих. Понякога обаче е трудно да се съчетае семейната почивка с ангажиментите на родителите и с възможностите за изпълнено с приключения лято.

Изненадайте малкия палавник, като го запишете на детски лагер

Лагерът е онова място от детството, което всеки свързва с безброи приключения, с нови приятелства и с щури забавления. Това е изключително зареждащо и неповторимо изживяване за всеки мъник. Затова не се колебайте и подарете на Вашето дете приятни емоции, които ще превърнат неговата ваканция в уникален спомен от детството. В компанията на свои връстници децата се чувстват щастливи, научават се да бъдат по-самостоятелни, дисциплинирани и отворени към света.

Летен лагер ЛъкиКидс

Международният лагер с изучаване на английски език, който се провежда всяка година в Банско, е най-доброто място за всяко момче и момиче между 5 и 14 години.

ЛъкиКидс е утвърден лагер от години, тъй като предлага уникални възможности за обучение и отдих на децата. Той се провежда в периода между месеците юни и септември в любимия български курорт Банско.

Природните дадености на Пирин планина, изискаността и уюта на комплекса Лъки Банско, а не на последно място и екипът от вискококвалифицирани преподаватели, са най-доброто възможно съчетание за детската лятна ваканция.

Детски лагер през лятото

Лагерът ЛъкиКидс е предназначен за едноседмична или 14-дневна почивка на децата. Лагерниците отсядат в петзвездния комплекс Лъки Банско СПА & Релакс, който е разположен в непосредствена близост до центъра на планинския курорт.

Какво отличава ЛъкиКидс от останалите лагери?

Чуждоезиковата програма на лагера в Банско не изисква задължително ниво на владее на английски език от децата. Занятията са съобразени с техните познания и възрастови характеристики. ЛъкиКидс работа по световно утвърдени стандарти, които са прецизно изготвени за извънучебен курс.

Дневната програма балансирано съчетава лекционната част с достатъчно време за игри, арт занимания и спорт. Преподавателите се стремят да стимулират децата не само да разширят своите познания по граматика, но и да могат да комуникират със своите връстници. Така ще могат да упражняват достатъчно добре лексикалните си възможности. Целта на учителите е да стимулират малчуганите да са по-адаптивни в различната езикова среда.

4-часовите упражнения по английски език се провеждат в модерни зали, които са оборудвани с всичко необходимо за нормалното протичане на учебния процес.

В ЛъкиКидс децата учат не само английски език, но имат възможност да разгърнат своя потенциал с различни арт занимания. Те научават повече за природата, за културно-историческите забележителности в региона и имат достатъчно време да са физически активни сред природата.

В програмата са застъпени екскурзии в планината, скаутски преживявания, възможност за конна езда, планинско колоездене, отборни игри на открито, риболов, готварство, йога, пикници, пейнтбол, щури игри и аква забавления в модерния спа център на апартхотела Лъки Банско.

Само тук на разположение на лагерниците са био басейни, където те играят под наблюдението на спасителите и аниматорите на комплекса Лъки Банско СПА & Релакс.

Детски лагер през лятото

За всеки участник в лагера е осигуряват безплатен транспорт от София от Банско и обратно.

Детски лагер през лятото в хотел Лъки Банско

Апартхотелът в Банско е предпочитано място и за семейни почивки. Докато децата са в лагера, родителите могат да съчетаят лагера със своята релаксираща лятна почивка в планината.

Снимки: ЛъкиКидс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *