Категория: Блог

Английският език се развива с бавно, но постоянно темпо. Това се случва, защото обществото също прогресира бавно и стабилно. Новите изобретения и технологии създават нови думи всеки ден, не само в английския, но и в българския и всички други езици по света. Още

Граматиката е изключително важна част от изучаването на всеки език. Без нея всичко се обезсмисля, тъй като грешно написана или казана дума може изцяло да промени значението на изречението. В усвояването на чужд език точното разбиране на езиковата структура е ключова част от преподаването на граматика. Още

Всеки родител има този проблем – по време на ученическата ваканция децата разполагат с много свободно време, а родителите работят и няма как да ги контролират. Опасностите пък дебнат отвсякъде – и навън, и вкъщи заради виртуалното пространство. Възможно ли е да има решение, при което детето да е в безопасност, а освен това да учи с удоволствие чужд език? Още

Децата, които посещават летния лагер Лъки Кидс подобряват своя английски изключително много, независимо на какво ниво са били знанията им преди да започнат, защото се обучават от учители, чиито английски език е майчин. Още

Като съвременни родители най-вероятно още след раждането на детето си сте започнали да преглеждате различните възможности, които да предоставите на рожбата си за изучаване на втори език. Предполагаме и че сте се спрели на уроци по английски, тъй като тъкмо английския в днешния глобален свят се е превърнал в световен език. Още

Да преподаваш на напреднали ученици би могло да бъде предизвикателство както за учителите, така и за самите ученици, поради сложността на английската граматика.

Ако все още не сте запознати с нашите образователни методи, то е необходимо да знаете че всички децa идващи в ЛъкиКидс правят входен тест по английски език за определяне на ниво.  Ако постигнат резултат над 31 (от максимален 35) точки, то те се считат за напреднали.
Още

 

Деца обединяват рисунките си | Lucky Kids

В наши дни едва ли има човек, който да не осъзнава важността от владеенето на английския език. Отдавна този език е престанал да бъде езикът на дипломацията, световната икономика и култура и се е превърнал във важна част от живота на всеки един човек на планетата.

В контекста на предходното изказване сме напълно сигурни, че няма да открием и един родител, който да не е загрижен за бъдещето и реализацията на детето си и не иска да му осигури най-доброто обучение по английски език.
Още

Преподаването на начинаещи или млади ученици може да бъде трудно, тъй като всички деца са уникални, а някои знаят английски донякъде, докато други дори не разпознават нито една дума или буква. Ето защо има три типа начинаещи: Още

В днешно време английският език се е превърнал в един от най-използваните канали за международна комуникация и въпрос дали детето трябва да владее езика изобщо не би трябвало да съществува. Още

Обучение по английски с бързи резултати

Може ли децата ви през лятото по цял ден да се забавляват и едновременно с това да карат интензивни, много ефективни курсове по английски? Да, може – в ЛъкиКидс. Още

 

Децата от ЛъкиКидс по време на екскурзия | LuckyKids

Какви са предимствата на частните уроци по английски език?

Ами частни уроци по английски език могат да бъдат по-евтини от изпращането на Вашето дете на летен лагер или частно училище, тъй като частните английски училища могат да бъдат много скъпи. Обаче ние тук обсъждаме само лятото, а не дългосрочното образование по английски. Още

Пролетен лагер за деца | Lucky Kids

Вие сте на работа през деня, а е ученическа ваканция – децата имат много свободно време. Как да сте спокойни, че не са в риск, че се занимават с безопасни и смислени неща, когато има толкова капани и в интернет, и на улицата?

Може да забравите тези си притеснения, като ги запишете на международния детски лагер ЛъкиКидс в Банско. Така ще им осигурите интересна, вълнуваща, запомняща се ваканция, а в същото време те значително ще подобрят владеенето на английския език.

ЛъкиКидс е образователен детски лагер на английски език. Всички занятия и игри тук се провеждат на английски език, участниците 24 часа в денонощието са в англоезична среда. Децата използват английския при общуването помежду си, с преподавателите, с аниматорите.
Още

Спор няма – последното, което децата искат през ваканцията, е да учат. И все пак това може да се промени. Нещо повече – да учат с желание английски език.

Това може да стане, като ги запишете на международния езиков детски лагер Лъки Кидс в Банско. В този лагер се прилагат водещите международни педагогически практики за подход към децата.


Още

Ако децата ви учат английски, ще е много полезно за тях да им осигурите и обучение в англоезична среда. Което изобщо не значи да се изнасяте в чужбина.

Просто ги запишете през ваканцията в международния детски езиков лагер ЛъкиКидс в Банско. Това е лагер с обучение по английски за деца от 5 до 14 години. Смените са по 7 и 14 дни, като има възможност и за три седмици.


Още

Дори деца, които не говорят английски, в международния езиков лагер LuckyKids за първите два-три дни преживяват езиковата бариера. След което се адаптират в лагера. Това показва практиката в този лагер на английски в Банско.

английски за деца

Още

Знаете ли с какво ще е полезен за децата Ви международният езиков лагер LuckyKids в Банско? С всичко!

И децата ще останат доволни, и вие. Те – най-вече заради незабравимата ваканция, изпълнена с много радостни емоции и нови интересни запознанства. Вие – защото по време на смяната в този лагер в Банско децата Ви видимо и бързо ще са напреднали във владеенето на английски език.

класна стая

Още

Естествено е за обучението на децата си човек за иска качество и ефективност по световните стандарти. За обучението по английски такова качество и ефективност можете да им осигурите в международния детски лагер в Банско LuckyKids.

Още

picpath_5Ако планирате лятната си почивка, но търсите нещо ново и елегантно, където действително да си починете, задължително посетете новия Аква комплекс на Апартхотел Лъки Банско*****, който ще бъде открит на 7-ми юни,2014 г.
Още

Скъпи приятели,

името на победителя във фотоконкурса на Апартхотел Лъки Банско – „Бяла Коледа“ е известно.

Журито се спря на снимката на Ирина Пашарийска.

Дамата печели уикенд за двама в петзвездния лукс на Апартхотел Лъки Банско.

Благодарим на всички, които споделиха най-топлите си коледни мигове с нас!

Следете страницата ни във Фейсбук и очаквайте съвсем скоро още нови и забавни фотоконкурси.

Back To Top