Осигурете на децата си международно качество за изучаването на английския!

Малка участничка в планински преход | Lucky Kids
2017-02-01

Естествено е за обучението на децата си човек за иска качество и ефективност по световните стандарти. За обучението по английски такова качество и ефективност можете да им осигурите в международния летен езиков лагер в Банско LuckyKids.

Осигурете на децата си международно качество за изучаването на английския!

LuckyKids напълно съответства на водещите езикови лагери в чужбина. Говорим и за преподавателския състав, и за подбрания учебен материал, и за методите на преподаване, и за съчетаването на учението с многобройни забавления, и за сигурността на децата по време на престоя им.

LuckyKids е детски езиков лагер за деца на възраст между 5 и 14 години. За да се включат, трябва да имат от начално до средно ниво на владеене, според което се разделят на групи.  В този лагер, деца от България и чужбина през целия ден – от сутринта до лягането вечер, постоянно практикуват английския език.

Всички дейности са на английски – битовото общуване между децата, учебният процес, следобедните дейности и развлечения, в които децата прилагат на практика това, което са научили в учебната школа до обяд. Така езикът се усвоява естествено, по-лесно и бързо.

Преподавателите са с роден език английския и са с богат педагогически опит. Членовете на екипа са преподавали съответно във Великобритания, САЩ, Ирландия, Обединените арабски емирства, Русия. Преди това са получили солидно образование, включително в Кеймбриджкия университет. В екипа е и Нийл Уотърс, координатор Английски департамент.

Осигурете на децата си международно качество за изучаването на английския!

Този преподавателски състав, запознат с различни образователни системи и методики, е подбрал учебния материал и е съставил цялостната програма на езиков лагер LuckyKids. Методиките на преподаване са обобщили опита на най-съвременните педагогически практики. Те увличат децата да участват активно, с желание и творчески като част от отбор. Дискутират подбрани казуси, решават задачи по проекти, правят презентации.

Резултатът е чувствително подобряване на всички нива на владеене – речников запас и правилно изговаряне, разбиране, четене, писане

Както казахме, наученото до обяд се прилага на практика в забавленията след обяд и вечер. А те са толкова многобройни че правят ваканцията интересна, емоционална, незабравима.

Заниманията извън учебния процес се водят от аниматори българи, които владеят перфектно английския език. Тези занимания са най-разнообразни. В лагера има рисуване, театрални етюди, лов на съкровища,  пижамени партита, дискотеки, караоке, филмови и гала вечери, и др. През зимата в планината има ски уроци, а през лятото – конна езда, планинско колоездене, стрелба с лък, пейнтбол, екскурзии. Разбира се, при всяка дейност се вземат всички мерки за безопасност по международните стандарти, като в планината децата са с професионални инструктори и много добре оборудвано квалифицирано медицинско лице.

Всъщност децата никога не остават сами. Да речем при часовете на басейна. С тях има професионален спасител, преподавател и аниматор. Самият лагер е базиран в апартхотел Лъки Банско – луксозен хотел с международна известност, изцяло съобразен с присъствието на деца. В нето например няма остри ръбове и чупливи стъкла, а подовете са с мокети.

Децата са настанени на отделен етаж, където са и аниматорите, така че контролът от възрастните и осигуряването на безопасност за децата са денонощни.

LuckyKids е чудесна възможност за децата ви. Изборът е ваш.