Позволете на децата си да научат добре английския, докато се забавляват!

Деца и аниматор в Рилски манастир | Lucky Kids
2016-12-16

Човек най-бързо и лесно учи, когато „уроците“ са поднесени по интересен начин. Тази отдавна известна истина много професионално е приложена в LuckyKids – детски лагер разположен в Банско, който обучава деца от 5 до 14 години по английски език. Ще се удивите как за седмица или две – какъвто курс изберете, децата ви ще подобрят значително всички форми на владеенето на езика – речник, разбиране, четене, писане.

летни забави в Лъки Кидс | Lucky Kids

И ще можете веднага да го проверите – в началото на лагера се попълва тест за нивото на владеене – необходимо е от начално до средно, а в края на лагера отново се провежда тест. Тестовете, проектите и други материали ще получите по електронната поща, така че лесно ще сравните и ще видите ефекта от лагера! LuckyKids е езиков лагер – всичко от сутрин до вечер се върши, като се комуникира на английски език. На английски си общуват децата от различните държави, на английски е комуникацията с преподавателите в езиковата школа, на английски  се общува при всички занимания извън учебната школа. Преподавателите са професионални педагози с роден език английския, аниматорите за следобедните и вечерни занимания са българи, но с отлично владеене на езика. И едните, и другите са с дългогодишна практика в работата с деца. В този езиков лагер акцент е ученето чрез забавление. В езиковата школа децата по интересен начин усвояват както лексика, необходима за всекидневието, така и от различни социални и приложни науки, математика и др. Четенето с разбиране се усъвършенства в различни жанрове чрез подбрани разнообразни текстове, за писането има специални задачи, както и за правилна устна и писмена употреба на езика, подредбата на изреченията и т.н.

Това става с провокативни и стимулиращи казуси и проекти, по които децата работят като отбор, търсещ решения. Така всяко от тях се включва активно, развива творческите си заложби, научава се да открива само пътя към познанието. Разбира се, всичко става под напътствията на опитните преподаватели. Методите, учебният материал и цялостната програма са съставени от доказани професионалисти специално за LuckyKids. Участвали са както преподаватели от школата, така и координаторът на английския департамент.

lk2

Наученото до обяд се прилага веднага в занимателните дейности след обяд. А те са много и атрактивни, защото игрите и забавленията са неделима част от концепцията на този детски лагер. Има плуване в закрития басейн на луксозния хотел Лъки Банско, където е базиран лагерът, лов на съкровища, дискотеки, филмови вечери, театрални етюди. През лятото има разходки из планината, екскурзии, конна езда, планинско колоездене и още много други. През зимата летните дейности в планината са заменени с часове за ски, които също са наситени с доста атрактивни преживявания. Ползват се перфектните писти в Банско, има възможност за наемане на ски оборудване и транспорт за отиване и връщане от лифта, обучението е от квалифицирани инструктори. Децата са на групи според уменията им.

Разбира се, както обучението, така и мерките за безопасност в този лагер в Банско са по международните изисквания. Както споменахме, лагерът е базиран в петзвездния хотел Лъки Банко, който е съобразен с присъствието на деца – няма остри ръбове или чупливи стъкла, подовете са покрити с мокет, спазени са всички мерки за пожарна и аварийна безопасност. Децата и аниматорите са на отделен етаж, което гарантира ред и сигурност и през деня, и през нощта. Всички дейности – и в хотела, и в планината, са под надзора на обучения персонал – в нито един момент децата не са без възрастни с тях. Ако например имат плуване, с тях са и спасителят, и преподавател, и аниматор.

Същото е и при дейностите в планината – аниматорите и инструкторите са квалифицирани, с опит, вземат се всички мерки за безопасност като каски например, а с групата има опитен фелдшер.

Така че ако сте изпуснали летните лагери  LuckyKids – проверете останали ли са места за зимния.