Как празнуват децата рождения си ден ако е по време на лагера?

LuckyKids in summer 2018 photo 41
2020-10-14

Празнува ли се рождения ден на детето

Как протича

Има ли подаръци

Родителите могат ли да присъстват

Всяко дете се вълнува, дори да не го показва, за това какво ще се случи на неговия рожден ден. Тук, в лагера, то е сред приятели, аниматори и преподаватели. Всички те са способни да осигурят най-прекрасната обстановка и да изпълнят най-големите желания, да организират най-любимите забави за рожденика.

 

Празнува ли детето своя рожден ден в лагера?

Няма по-подходящо време за празнуване, от времето, прекарано в ЛъкиКидс!

Ние, професионалистите в лагера, знаем най-добре какво иска всяко дете. Допитваме се до родителите, съобразяваме се тематично с предпочитанията на рожденика или рожденичката. Правим тематична украса, поставяме балони или други декорации. Предвиждаме любимите игри, песни и забави. Това може да бъде принцесешко парти, или Боб Строителят парти, или Спайдърмен парти, може би дори Междузвездни войни парти.

Всяко дете мечтае, за това какво ще се случи на неговия рожден ден, защото очаква с нетърпение в детското си сърце този специален ден. Ние сме тук, за да сбъднем мечтата!

 

Ето най-краткия път до сърцето на рожденика или как подготвяме партито?

В началото запазваме специално тази вечер – партито ще бъде на тема „Рожден ден“”.

Следва консултация с рожденика/рожденичката относно предпочитанията им. Питаме следните неща:

  • Кои са любимите филмови герои?
  • Кои са любимите игри? (при липса на такива, ние правим предложения и обясняваме всяка игра, така че рожденикът да може да си хареса)
  • Кои са любимите елементи за украса? (балони, без балони, цветя, пеперуди или тематична украса)
  • Кои са предпочитаните песни и музика?
  • Иска ли рожденикът караоке? (това е много интересно предложение, тъй като децата обичат да пеят и повечето харесват сценичната изява)

Важното в случая или тайната на добре организирания рожден ден е детето да бъде щастливо – тоест всичко, което се случва да се приближава максимално до неговите представи за този най-специален ден в годината!

Ние се грижим за това, правим и изненада, която да е приятна за рожденика, съобразена с неговите вкусове.

 

Подаръците

Този така прекрасен момент – поднасянето на подаръците!

Предварително съгласуваме с родителите подаръка – може да бъде даден предварително при самото изпращане на детето на лагер (тайно).

Отделно от това, неговите връстници изработват поздравителни картички или дори проект-подарък за детето. Важното е споделената емоция и жестът към техния връстник!

Поднасянето става на организираното парти, когато всички ние пеем „Честит рожден ден“.

 

Родителите и присъствието им на рождения ден

Разбира се, че най-близките хора на детето, могат да присъстват на рождения ден.Обикновено, ние ги каним да споделят важния момент, духането на свещичките на тортата, поднасянето на подаръците, с рожденика.

Чудесно е мама и тате да бъдат заедно с теб на най-важния ти ден! А когато това не е възможно – кака, бате или баба!

Родителите определят своята възможност дали да се присъединят.

Възможно е и да пожелаят да прекарат част от партито или цялото парти с нас! В зависимост от своето настроение и желание. Те са добре дошли! Няма по-добра изненада от появата им в самия момент на отпразнуването!