С какво се отличава летния лагер Лъки Кидс спрямо други летни лагери

Novi umenia
2020-10-26

Сравнение по критерии на 3 летни лагери в областта – програма, развлечение, грижи за децата, хранене и т.н.

         

ЛъкиКидс и уникалната идея за летен планински езиков лагер

Създаването на летен лагер ЛъкиКидс, започва от идеята за обучение по английски език със стойността на обучение по време на лагер в чужбина, провеждано заедно с развлекателна програма, която извежда лагерниците в прекрасната Пирин планина.

Най-добре могат да се забележат предимствата на дадена дейност, ако тя бъде сравнена с друга подобна дейност.

Ето защо мога да направя бързо сравняване между летен езиков лагер ЛъкиКидс, Летен лагер Пирин голф и Еко летни лагери гр. Банско.

Продължителност

Пирин голф и Еко летни лагери предлагат смени от 2,5 до 7 дни.

ЛъкиКидс предлага и 14-дневни смени. Това е бонус за децата, които предпочитат по-дълъг престой, по-дълго чуждоезиково обучение и разнообразна програма с развлекателни екскурзии и дейности.

Програма

Програма с дейности

Пирин голф предлага интересни уроци и занимания по голф, Еко лагери включва невероятни преходи по екопътеките на Пирин планина.

ЛъкиКидс не само предлага планински преходи и игри, но включва и дейности като готварство, йога, тае-бо, колоездене, арт проектна дейност.

Забавните вечери са едни от най-очакваните моменти от децата. Те създават незабравими преживявания и приятелства.

Образователна програма

Образователната програма на ЛъкиКидс е запазената ни марка. Без нея лагерът е просто едно интересно място за прекарване на лятната ваканция. С обучението по английски език, детето се озовава в английско-говоряща среда. Тук то може да се научи да разбира или да усъвършенства своя английски език. Така то получава повече отколкото един обикновен лагер може да даде, а именно – познание!

Висококвалифициран екип

Преподавателите, аниматорите и инструкторите в ЛъкиКидс са с висше педагогическо езиково образование. Ние разчитаме на специалисти. Професионалните и личностни умения са първите ни критерии при подбор на персонал.

Нашият екип подготвя двете програми – образователна и забавно-развлекателна, с любов и разбиране на детските потребности.

Ние предлагаме общуване с учители, носители на езика, които представляват съответната общност – американска, британска, австралийска или новозеландска. Безценен опит за всеки ученик!

 

Обучение в добродетели, награди, сертификати

В ЛъкиКидс всеки ден е ден за учене и практикуване на нова добродетел.

Децата обожават стикер картите, на които поставяме награда. Добрите получават поощрение пред всички.

Много са заслугите, на които обръщаме специално внимание:

  • добра постъпка,
  • проява на търпение към връстник,
  • показано уважение към възрастен човек,
  • честност,
  • подреденост и поддържан ред,
  • взаимопомощ,
  • отлично постижение по време на обучението.

В края на лагера, по време на Галавечер, децата получават своите лични сертификати, на които са отбелязани, както учебните им постижения, така и постиженията им в личностното израстване.

В заключение, можем да обобщим, че ЛъкиКидс представлява една интересна комбинация от познания, забавления и дейности, която е уникалната ни рецепта за успех!