10 причини да изберете езиков летен лагер ЛъкиКидс без съмнения

10 причини да изберете езиков летен лагер ЛъкиКидс без съмнения
2020-10-06

Причина № 1

Базата

Детският лагер ЛъкиКидс се провежда в петзвездния хотел ЛъкиБанско в град Банско.

Хотелът, който често печели награди за сграда на годината, претърпява непрекъснати разширения и подобрения. Освен луксозните стаи, ресторант „Льо Бистро“”, италиански ресторант, зали за занимания с модерна медия, игрови кът, два плувни басейна – вътрешен и външен, хотелът притежава също така висококвалифициран персонал. Съществуват и всички удобства за отглеждането на деца. Безопасността и грижата за тях са приоритет за всички нас, на територията на хотела!

 

Причина № 2

Програмата

Програмата на езиковия лагер е ценното нон-хау на Лъки Кидс. Нейното огромно предимство е в това, че се състои от три добре балансирани части:

  • сутрешен образователен блок,
  • следобеден спортно-развлекателен блок,
  • вечерна забавна част.

Кое дете би устояло на обучение чрез проект по интереси, както и на десетките забавни дейности, като например яздене, плуване, катерене, футбол, танци, шоу и изяви на сцена.

 

Причина № 3

Хората, които се грижат за вашето дете

Това е една от нашите тайни рецепти за успех! Тези хора са професионалисти с множество квалификации, всички свързани с науката педагогика.

Нашите преподаватели имат индивидуален подход към всяко дете – те му отдават необходимото внимание и грижа с цел личностно, езиково и физическо развитие.

Специални са и нашите планински водачи, спасители, медицински работници, главен готвач и помощници, които се грижат за благоденствието на малчуганите.

Тези хора са на разположение на децата. Те ги посрещат и изпращат с усмивка.

Това е така, защото най-важната съставка на нашата рецепта за успех е обичта!

 

Причина № 4

Де-дигитализация, обратно към природата!

На пръв поглед звучи не-модерно, остаряло! И да, ние използваме компютри и таблети по време на обучение.

Ние обаче знаем една тайна – оставете детето сред други деца, научете го да играе и то само ще се върне към своята детска същност, там където се чуват весели смехове, а то си ляга вечер изморено и щастливо.

Помагат ни Пирин и Рила планина, красивите езера, високите борови гори и криволичещи пътеки. Ние ставаме горски изследователи, състезатели с птиците, катерачи по скали, събирачи на билки. Нашите ежедневни планински предизвикателства карат децата да мислят и предлагат креативни решения, да полагат усилия, за да станат силни и издръжливи!

 

Причина № 5

Вкусното и здравословно меню

Закуската е разнообразна, от корнфлейкс с мляко, бухтички, яйца или краставички, до различни видове палачинки, препечени филийки. Или може би малко по-диетичните зеленчуци и плодове.

Обядът винаги съдържа: супа, основно и десерт. Поднесени естетично и с финес, те винаги се услаждат.

Нашият майстор-готвач приготвя заедно с децата в заниманията по готварство вкусни баници, пици, сладки, захарен памук.

Една от големите атракции е сготвеният на открито обяд от майстор-готвача по време на конната езда – изпечени на огън картофи и месо. Няма по-голяма наслада от това да похапнеш на поляната, на старите дъбови маси, до поточето в конната база.

 

Причина № 6

Чистата природа

Няма как да не споменем свежестта и красотата на Пирин планина. Ние се намираме в сърцето на резервата. Тук можем не само да видим най-интересните птици, да различим следи от животни, но и да наберем малини, къпини или диви ягоди.

По време на екскурзиите, посещаваме част от Рила планина, която е не по-малко величествена и красива.

Ежедневният достъп до планината носи спокойствие на ума, ведрина на тялото.

 

Причина № 7

С мама и татко на лагер

Това е истина! Вие можете да се настаните в хотела и да бъдете част от лагерния живот на вашето дете.Вашето присъствие може да се превърне в незабравим семеен спомен.

 

Причина № 8

Приятелствата

Тук децата създават и поддържат приятелства!

Още в първия ден, те се събират със свои връстници.

Заедно сглобяват и боядисват птичи къщички-хранилки. Заедно се забавляват по време на своята първа лагерна вечер, където играят весели игри с цел сближаване. Заедно работят по проектите, заедно творят и представят своята колективна работа. Заедно се веселят по време на партитата.

Приятелите са богатството, което ние можем да поднесем на вашето дете! Необходимо е само присъствие и участие!

 

Причина № 9

Английският език

Съчетанието английски език, забавления и природа върши чудеса!

Английският език става част от ежедневието по най-естествения начин и малчуганите неусетно започват да разбират и говорят. Уроците преминават приятно, сред приятели и любими учители, проектите са вълнуващи с неочакваните откривателства и прекрасни нови идеи.

 

Причина № 10

Детето – порасналата личност

Наш абсолютен приоритет е детето – неговото щастие е нашия компас, ние сме навигаторите!

То става все по-независимо с всяка прекарана в лагера минута. Детето взима правилните решения, прави верните избори, а дори и да греши – какво по-хубаво от това – то се научава.

Вашето дете се връща у дома променено – щастливо, уверено, говорещо английски език, с нови приятели, една истински пораснала личност!

Ние не можем да ви ограничим само с тези причини. Винаги има още нови, които се появяват. Всяко дете намира своята лична причина да бъде в ЛъкиКидс.

Не случайно, не използвах думата „съмнение“ в тази статия. Съмнението няма място, когато става въпрос за тази прекрасна възможност – Лъки Кидс!

Едно е сигурно: тук децата оставят по малко от себе си, като звезден прах, който всъщност съставлява магията наречена Лъки Кидс!