7-дневен или 14-дневен престой в езиков лагер ЛъкиКидс

Children's summer camp or summer camp
2020-10-14

7 дневен престой – какво включва, каква е цената, програма

14-дневен престой – какво включва, каква е цената, програма         

Какво включват двата вида престой в ЛъкиКидс

Лагерът започва в момента, в който доведете детето на сборният пункт пред стадион Васил Левски.

Ето какво сме подготвили за любопитния нов лагерник:

  • Транспорт от София до Банско и обратно;
  • Настаняване в петзвездния хотел „ЛъкиБанско“, при пет хранения дневно;
  • Обучение по английски език с квалифицирани преподаватели, носители на езика;
  • Игри и занимания, организирани от професионални аниматори, носители на езика или с отличен английски език;
  • Ежедневно общуване на английски език с всички аниматори, преподаватели, деца;
  • Планински дейности и спорт: конна езда, колоездене, плуване, екскурзии, преходи, йога, тае-бо, танци, пейнтбол;
  • Ползване на басейни с Био вода, солен басейн, стая за почивка;
  • Детски клуб с игри;
  • Интернет и две компютърни зони в хотела.

 

Програмата

При 7-дневна смяна включва:

Първи ден: Трансфер до хотела; Посрещане и настаняване; Хранения; Представяне на екипа на лагера, запознаване с правилата; Дейности по групи: изработване на хранилки за птици, рисуване на тениски, плуване; Вечерни игри за сплотяване на детския екип;

Втори ден:Хранения; Два образователни блока за обучение по английски език; Игри на Бъндеришка поляна; Дейности по групи – плуване, готварство, настолни игри, тае-бо, йога; Вечерно парти: „Истина или се осмеляваш“.

Трети ден: Хранения;Два образователни блока за обучение по английски език; Пейнтбол в планината; Дейности по групи; Бинго вечер.

Четвърти ден:Хранения; Два образователни блока за обучение по английски език; Преход до Юленския скок, игри в планината; Дейности по групи;

Пети ден: Хранения; Два образователни блока за обучение по английски език на открито в конна база Периволас; Арт проекти по групи; Вечер на талантите и теглене на томбола с награди.

Шести ден:Хранения; Два образователни блока за обучение по английски език; Колоездене в парка; Дейности по групи; Спортна вечер с организирани игри по волейбол, футбол и турнир по федербал.

Седми ден:Закуска и обяд, подготовка за заминаване.

 

14-дневна смяна включва:

Ден първи до ден шести са еднакви заедно с тези на 7-дневната смяна.

Ден седми:Хранения; Целодневна екскурзия; Почивка; Вечерна забава – филм и пуканки.

Ден осми:Хранения; Два образователни блока за обучение по английски език; Планинска разходка до интересно исторически място в близките околности; почивка; Балонено парти.

Ден девети:Хранения; Два образователни блока за обучение по английски език; Разходка до интересно място в околностите; Дейности по групи; Вечерно забавление – филм и пуканки.

Ден десети:Хранения; Два образователни блока за обучение по английски език; Пейнтбол в планината; Дейности по групи; Вечерно парти „Ултравиолет“.

Ден единадесети:Хранения; Два образователни блока за обучение по английски език; Посещение на интересно място в околностите; Дейности по групи; Вечерна забава – бой с възглавници.

Ден дванадесети: Хранения; Два образователни блока за обучение по английски език на открито в конна база; Конна езда и игри; Почивка; Вечерна забава – филм и пуканки.

Ден тринадесети:Хранения; Два образователни блока за обучение по английски език – изходящи тестове; Колоездене в парка; Галавечер и връчване на сертификати.

Ден четиринадесети:Закуска и обяд, Занимания по групи и приготвяне на багаж; Време за сбогуване с приятелите; Трансфер от хотел Лъки Бански, гр.Банско до стадион Васил Левски, гр. София.

 

7-дневен или 14-дневен престой в ЛъкиКидс

За някои деца, адаптацията протича леко и бързо. Те често се сприятеляват и нямат проблем с посрещане на непознатото.

За тях препоръчваме 14-дневния престой.

Има и деца, които са по-затворени, имат по-бавна адаптация и в много от случаите не са се отделяли от семейството – за тях е нашето предложение от 7 дни.

Съществуват и трети тип деца – за тях събитията протичат по-бавно, на тях им е необходимо още и по много от всичко. Те са безкрайно любопитни, търсещи и неуморни. За тях можем да препоръчаме дори две смени, с евентуална почивка между тях.

Крайното решение винаги принадлежи на родителите. А целта е само една – щастието и добруването на детето. Това, което Ви съветваме е да го включите в дискусията колко време да прекара в ЛъкиКидс. Преходът от домашна към лагерна среда е желателно да стане плавно, радостно, със съгласието и разбирането на детето.

То е вашия най-важен ориентир при избора на смяна!