До какъв период мога да платя участие в детски летен лагер?

Детски летен лагер
2023-01-11

Детски летен лагер е отличният избор за разнообразяване на ваканцията на всеки малчуган. Лагерната атмосфера прави децата по-самостоятелни, комуникативни, отговорни и ги учи на природосъобразен начин на живот.

В България най-предпочитаният детски летен лагер е ЛъкиКидс.  Всяка година той отваря врати за лагерниците в любимия роден курорт Банско. ЛъкиКидс е Международен лагер с изучаване на английски език. В него участват момчета и момичета на възраст от 5 до 14 години, включително. Заниманията се провеждат в петзвездния хотелски комплекс Лъки Банско СПА & Релакс.

Детски летен лагер

 

Как се осъществява плащането на лагера?

Продължителността на престоя на децата в ЛъкиКидс може да е съответно едноседмичен или двуседмичен. Изборът е на родителите и на техните деца. Резервация за участие в Международния летен лагер ЛъкиКидс може да се направи на имейл адрес: reserv@luckykids.bg

Плащането на детския летен лагер в Банско може да се стане по предварително определен начин. Възможността изисква да се попълни онлайн регистрация, която в страницата на ЛъкиКидс е поместена още като Въпросник за родителя.

 

Детски летен лагер

Лагерът в Банско функционира между месеците юни и септември. Цената на седемдневния пакет е 999 евро, а четиринадесетдневният струва 1699 евро (цена за 2023г., вижте актуални цени и периоди).

В цената за едно дете е включен транспортът от София до Банско и обратно. Покрива се още пълният пансион и петте дневни  хранения на малчугана. В цената са калкулирани всички разноски по чуждоезиковото обучение по английски език, разнообразието от активности, провежданите екскурзии, ползването на компютърните зали и ултрамодерният спа комплекс в петзвездния апартхотел Лъки Банско, застраховките, както и 9% ДДС.

Кога най-късно мога да платя за детски летен лагер?

Плащането на предстоя на детето в ЛъкиКидс може да се уточни след запитване на имейла на лагера. Допълнителна информация родителите могат да получат и на телефоните, които са публикувани на интернет страницата на международния езиков лагер https://www.luckykids.bg/

Телефон в комплекса: 0879 111 222.

Детски летен лагер

 

Трябва ли да капарирам предварително?

За да бъде потвърдена резервацията на едно дете за участие в Международния езиков лагер ЛъкиКидс, то родителите трябва да попълнят Въпросник-декларация. Другото задължително условие е да се плати авансово половината от дължимата сума за престоя на лагерника.

Възможни ли са намаления?

ЛъкиКидс предлага отстъпки от обявените цени за едноседмична или двуседмична смяна в детския летен лагер, които са свързани с някои условия за участието на малчуганите. Родителите могат да се възползват от 10-процентно намаление от фиксираната сума, ако детето се включва повторно в Международния лагер в Банско. Също 10 процента е намалението от цената, когато се заплаща за второ или трето дете от едно семейство.

Предимствата на ЛъкиКидс

Участието в детски летен лагер е истинско приключение за малките палавници. Лагерът в Банско обаче е най-добрата възможност момчетата и момичетата да подобрят значително своите познания по английски език и паралелно с това да отдъхват сред уникалната природа на Пирин. Комплексът Лъки Банско предлага невероятни условия за пълноценна почивка.

Детски летен лагер

Лагерната програма отговаря на всички световни стандарти, а екипът включва висококвалифицирани преподаватели и педагози. Освен че подобряват своята комуникацията, децата имат възможност да се радват на прекрасни ваканционни дни в планината.

Еко походи, опознавателни екскурзии на културно-историческите забележителности в регина, възможности за практикуване на конна езда, планинско колоездене, риболов, различни видове спорт и арт занимания по интереси са част от незабравимите емоции в ЛъкиКидс.

Детски летен лагер

Показателно за успеваемостта на детския летен лагер в Банско е големият брой малчугани, които участват в смените повече от веднъж. Забавленията са задължителен елемент от атмосферата на всеки детски летен лагер.

Не е случайно, че именно там се създават едни от най-трайните приятелства в ранна възраст. След участие в лагера малките палавници са много по-отговорни, толерантни, самостоятелни и имат повече лексикални и граматични знания по английски език.

Снимки: ЛъкиКидс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *