Детски лагер като подарък за вашето дете

Детски лагер като подарък за вашето дете
2023-01-16

Детският летен лагер е вълнуващо преживяване за всеки малчуган. Обяснението е много просто – няма дете, което да не харесва игри и приключения с приятели. 

Затова, ако искате да зарадвате мъника по празниците, не се чудете дълго и го запишете на детски летен лагер като подарък. Повярвайте, изненадата ще е страхотна и вълнуваща.

Лагерът е необходимо забавление за децата през ваканцията, тъй като и те имат необходимост да разнообразят изпълненото си ежедневие с градина, училищни и извънкласни занимания.

Детските психолози са категорични, че на подобно място като лагер, малчуганите стават по-самостоятелни, отговорни, толерантни и комуникативни. И може би най-важното е, че малчуганите могат да палуват на открито, да са физически активни и да са по-близо до природата.

Едно от най-посещаваните места в България е Международният детски летен лагер с изучаване на английски език ЛъкиКидс.  Разположен в любимия български курорт Банско, то предлага перфектни условия за момчета и момичета, които са на възраст от 5 до 15 години. 

Всяко година лагерът събира стотици деца, които да се забавляват и подобряват своите чуждоезикови умения. Лагерниците се настаняват в петзвездния апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс. Луксозният комплекс е разположен само на 450 метра от центъра на възрожденския град.

Детски лагер като подарък за вашето дете

Какво отличава ЛъкиКидс от останалите детски лагери?

Международният летен лагер с изучаване на английски език далеч не е само забавления за децата. Това е перфектната лятна почивка за малките палавници, по време на която те ще научат по-добре езикът, ще се запознаят с природните, културни и исторически забележителности на регина, ще опознаят Пирин планина и ще намерят нови приятели.

Петзвездният хотелски комплекс Лъки Банско предоставя невероятни условия за една наистина пълноценна почивка. Предимствата на ЛъкиКидс обаче не са само в битово отношение. 

Тук за мъниците се грижи екип от професионални учители, педагози и аниматори. Програмата на лагера е съобразена с международните изисквания за извънучилищно обучение и е изцяло съобразена с възрастовата група на участниците.

Детски лагер като подарък за вашето дете

В лагера се редуват теоретични занимания по английски език с практическото приложение на езика. Наред с това лагерниците имат възможност да са сред природата. 

Ваканционни дни в планината включват опознавателни еко походи и екскурзии, спорт на открито като районът предполага практикуване на различни видове спорт, конна езда, колоездене, скално катерене, риболов и други занимания. 

Момчетата и момичетата могат да се включат в разнообразни арт работилници и всеки, според своите предпочитания да разгърне своята креативност.

Уникален е и спа комплексът на Лъки Банско СПА & Релакс. Той е най-модерното съоръжение в курорта със своите био басейни с топла вода, водни пространства за деца и аква забавления. За сигурността на малчуганите се грижат спасителите на хотела, докато лагерниците са на басейн.

Какви са цените на детски летен лагер?

Цените за посещение на ЛъкиКидс се определят според престоя на всяко дете. В международния лагер с изучаване на английски език смените са по една и по две седмици. Според желанието на мъниците и на техните родители, те могат да бъдат в ЛъкиКидс седем или четиринадесет дни. Цената съответно е 999 евро и 1699 евро (цена за 2023г., вижте актуални цени и периоди) за по-продължителния престой. Сумата покрива всички разходи за един лагерник. 

В цената са включени разноските за чуждоезиковото обучение по английски език, различните екскурзии и активности, петте дневни хранения и няколкодневен пансион в  петзвездния комплекс Лъки Банско. Калкулирани са също така детската застраховка и 9% ДДС. Всяко дете има право на безплатен транспорт от София до Банско и в обратната посока.

Предвидени са намаления от обявените цени в ЛъкиКидс като отстъпките са при определени условия. 10 процентно намаление от стандартната цена ползва дете, което посещава за пореден път летния лагер в Банско. Същото като стойност намаление полза семейство, когато заплаща смяна за второто и третото си дете.

Детски лагер

Можем ли да закупим детски летен лагер като ваучер?

Записването на дете за участие в ЛъкиКидс може да стане и онлайн. Тази опция е предвидена на електронната страница на Международния детски лагер в Банско на интернет адрес: reserv@luckykids.bg

Преди самото плащане е необходимо родителите да попълнят онлайн регистрация. Тя е публикувана на интернет страницата на лагера. Там е поместен също така Въпросник за родителя. 

Поместени са още нак-често задаваните въпроси и съответно отговорите, за да се запознаят майките и татковците с условията, правилата и подробната програма на малчуганите.

Преди да направят самото плащане, родителите могат да направят по електронната поща запитване и да уточнят всичко, което ги интересува. 

Повече конкретна информация за лагера те могат да получат на страницата и телефоните на лагера: 0879 111 222.

Резервацията на всяко дете се потвърждава, след като родител изпрати попълнения Въпросник-декларация. Изсква се още да се направи авансово плащане поне на половината от сумата, която се дължи за престоя на съответното момче или момиче.  

Детски лагер като подарък за вашето дете

Заключение

Защо да запишем детето на детски лагер?

Детският лагер е емоция, незабравими спомени и нови приятелства. Няма родител, който да не желае най-доброто за своето дете. През ваканцията това е идеалният избор за всеки малчуган. 

Пък и да са близо до природата е необходимо на съвременните момчета и момичета, които прекарват все повече време пред електронните устройства. В лагера те ще съчетаят полезните уроци по английски език с усвояването на нови практични умения под формата на игра.     

Предимства на летните лагери?

Летните лагери са съвършената компилация между полезно и забавно. Децата хем не са на училище, хем имат възможност да се усъвършенстват. А и бягството от градската действителност е нужна и на малките, колкото и на възрастните. 

В цял свят тази форма за летни приключения е изключително успешна и е модел, който се предпочита за учениците. Тук те успяват да преоткрият свои нови възможности и да се приучат към природосъобразен начин на живот. 

Децата определено се връщат от лагера много по-толерантни, психически и емоционално хармонизирани.

Как да подготвите детето за неговия първи лагер?

Ако малчуганът е в предучилищна възраст, в ЛъкиКидс той може да бъде с придружител. Ако пък не – то е достатъчно да запознаете момчето или момичето с лагерната програма, да привикне то към по-голяма самостоятелност по отношение на храненето, режима на почивка и грижа за себе си. 

Именно тези умения ще му помогнат по-лесно да се впише в лагерната обстановка. 

От друга страна, точно лагерът е мястото, където подрастващите стават отговорни към себе си, другите и природата. Педагозите казват, че всеки мъник е достатъчно адаптивен, когато е в нова среда. 

Децата са способни бързо и сравнително безпроблемно да завързвам нови познанства. За да са спокойни родителите, те може да научат своите деца да се чуват по-често с тях по телефона и да разказват как са прекарали деня. 

От своя страна Международният летен лагер с изучаване на английски език в Банско предоставя възможност на майките и татковците да се информира постоянно за задачите, с които се справят децата им. Така те ще са спокойни за престоя на своето момче или момиче в курорта.

Снимки: ЛъкиКидс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *