До какъв период мога да платя участие в детски летен лагер?

До какъв период мога да платя участие в детски летен лагер?
2023-03-20

Ваканцията не е просто време, в което учениците не правят нищо. Този период е възможност да се развиват пълноценно и да укрепят здравето си.

Правилното място за това е езиковият лагер ЛъкиКидс в Банско, където децата могат да учат английски, докато се забавляват и спортуват.

Друго предимство е, че много от активностите в лагерната програма са сред природата.

Родителите няма нужда да бъдат убеждавани в предимствата на този тип езикови почивки. 

Затова много от тях в момента се питат: До какъв период мога да платя участие в детски летен лагер?

До какъв период мога да платя участие в детски летен лагер?

Как се осъществява плащането на лагера?

Детският летен лагер е отличен избор за разнообразяване на ваканцията на всеки малчуган. В него децата стават по-самостоятелни, комуникативни и отговорни. Освен това лагерният живот ги учи на природосъобразен начин на живот.

Най-предпочитаният детски летен лагер в България е ЛъкиКидс в Банско.

Той е международен лагер с изучаване на английски език. В него могат да се запишат момчета и момичета на възраст от 5 до 14 години, включително.

Приемането в лагера е без значение от нивото на владеене на английски език. Най-малките лагерници, които са до 7- годишни, трябва да бъдат с придружител по време на престоя си, за да се адаптират по-лесно към обстановката. 

До какъв период мога да платя участие в детски летен лагер?

Заниманията се провеждат в петзвездния хотелски комплекс Лъки Банско СПА & Релакс, където са настанени участниците.

Продължителността на престоя в лагера може да е една или две седмици. След като направят своя избор, родителите могат да направят резервация за участие в Международния летен лагер ЛъкиКидс.

Това може да стане на имейл адрес: reserv@luckykids.bg

Плащането на детския летен лагер в Банско може става по предварително регламентиран начин.

Условието е първо да се попълни онлайн регистрация, която в страницата на ЛъкиКидс е поместена като Въпросник за родителя.

Лагерът в Банско е отворен между месеците юни и септември. Цената на седемдневния пакет е 999 евро, а пакет за 14 дни е на цена от 1699 евро (цена за 2023г., вижте актуални цени и периоди).

Какво влиза в цената?

Тя включва транспортът от София до Банско и обратно. Цената покрива пълния пансион и пет дневни  хранения на детето.

В нея са включени всички разходи, свързани с обучението по английски език, разнообразните активности, провежданите екскурзии, ползването на компютърните зали и модерния спа комплекс в петзвездния апартхотел Лъки Банско, застраховките, както и 9% ДДС.

Програмата на лагера, освен обучение по английски, предвижда много часове за игри, спорт и туризъм на открито в планината.

До какъв период мога да платя участие в детски летен лагер?

Езиковата програмата в ЛъкиКидс е базирана на интерактивно обучение, като основната идея е да се съхрани любопитството на малчуганите чрез обучение под формата на забавни игри и други занимания.

Тя е насочена към аудиовизуалните възприятия на децата, тъй като те са много важни при модерните методики за обучение, които се прилагат в лагера.

За комплексно усвояване на английския език лагерниците разработват различни интересни теми по групи.

В резултат на проектното обучение участниците се научават да работят в екип и придобиват ценното умение да правят презентации.

До какъв период мога да платя участие в детски летен лагер?

Един път в седмицата уроците се изнасят на поляна под открито небе, където се преговаря наученото. Там на чист въздух малчуганите седят  на дървени пейки и маси или направо на земята.

До какъв период мога да платя участие в детски летен лагер?

Кога най-късно мога да платя за детски летен лагер?

Плащането на престоя на детето в ЛъкиКидс може да се уточни след запитване на имейла на лагера.

Допълнителна информация родителите могат да получат и на телефоните, които са публикувани на интернет страницата на международния езиков лагер.

За повече информация родителите могат да се свържат с организаторите и по телефоните в комплекса, които са: 0879 111 222.

Трябва ли да капарирам предварително?

За да бъде потвърдена резервацията на всяко дете за участие в Международния езиков лагер ЛъкиКидс, родителите трябва да попълнят Въпросник – декларация.

Другото задължително условие е да се плати авансово половината от дължимата сума за престоя на лагерника. Това гарантира участието на детето в модерния детски лагер през ваканцията.

Всички лагерници са настанени в комфортната обстановка на апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс.

Организаторите  се грижат за сигурността на малчуганите и затова на всеки етаж има стая с учители или аниматори, които се грижат за участниците в лагера.

До какъв период мога да платя участие в детски летен лагер?

Престоят е на базата на пълен пансион. Изхранването включва закуска,  междинно хапване, обяд, следобедна закуска и вечеря.

Подсигурени са условия за удовлетворяване на нуждите и на деца със специална диета, които могат да изберат меню за вегетарианци или вегани, а също и за деца с лактозна непоносимост или алергии.

Възможни ли са намаления?

ЛъкиКидс прави отстъпки от обявените цени за едноседмична или двуседмична смяна в детския летен лагер. Те се предлагат, когато са изпълнени някои предварителни условия за участието на малчуганите.

Родителите могат да ползват 10 – процентно намаление от цената, ако детето се включва повторно в Международния лагер в Банско.

Същото намаление от 10 процента се прави, когато се заплаща участието в лагера за второ или трето дете от едно семейство.

Често се случва деца да се връщат за втори и трети път в ЛъкиКидс в рамките на една лятна ваканция, защото участието в детския лагер е незабравимо приключение за малките палавници.

Езиковият лагер предоставя отлична възможност момчетата и момичетата да подобрят значително познанията си по английски език. Те могат да учат, докато играят и спортуват сред уникалната природа на Пирин.

До какъв период мога да платя участие в детски летен лагер?

Предимства на лагера в планината

Това, че езиковото обучение е на високо ниво, не означава, че децата учат по цял ден. Програмата предвижда еко походи, пикници и екскурзии до природни и исторически забележителности в региона.

Децата имат възможност за практикуване на различни видове спорт и арт занимания по интереси.

Сред незабравимите преживявания за лагерниците са първите уроци по конна езда. Разходката с коне се извършва на групи от 6 до 8 деца под надзора на опитни инструктори, които се грижат за безопасността.

До какъв период мога да платя участие в детски летен лагер?

Вечер в лагера се организират партита, които са едновременно забавни и развиващи за малчуганите.

Понякога децата се отправят на нощен лов за съкровища или участват в бинго вечер. Могат да се забавляват добре по време на  атрактивно неоново парти или да покажат познанията си във вечер на националностите.

Квалифицирани инструктори дават напътствия на малчуганите, желаещи да усвоят тънкостите на планинското колоездене. Помислено е за безопасността на малките велосипедисти, които са снабдени с каски.

До какъв период мога да платя участие в детски летен лагер?

Лагерът дава възможност децата да развиват талантите си, като се занимават с рисуване и танци или да покажат вокалните си способности по време караоке.

Много лагерници проявяват интерес към уроците по кулинария, а готвенето завършват с вкусна дегустация.

Хотелският комплекс разполага с модерен СПА център. Децата се учат да плуват в топли био басейни под грижите на квалифицирани спасители.

Водните занимания и посещенията в солната стая укрепват детското здраве. Халотерапията е особено полезна за дихателната система и повишава устойчивостта към заболявания. 

До какъв период мога да платя участие в детски летен лагер?

В лагера малчуганите усъвършенстват социалните си умения и създават трайни приятелства. Малките палавници стават много по-отговорни, толерантни и самостоятелни.

Снимки: ЛъкиКидс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *